ODNT

Festerica is heel blij met: ODNT

Een band met hart en ziel voor goeie rock. Dat zie je, dat hoor je. Want met roots die liggen bij bands als Herman Brood & His Wild Romance, New Adventures, New Legend, White Honey, en AA en The Doctors kennen deze mannen het klappen van de muzikale zweep als geen ander.

Ze hebben derhalve geen tijd voor onzinnig muzikaal geneuzel. Het geluid van de band is 200% dikke Rock&Roll en deze goed geoliede machine speelt met een energie alsof de duvel ze op de hielen zit. Met pit in hun donder brengen ze rete strakke drumpartijen, vuige gitaarsolo’s en een dampende bas terwijl het doorleefde stemgeluid van de zanger zal blijven boeien tot de laatste noot.

De muziek neemt je mee op een roadtrip door Amerika. Met wapperende haren in een ronkende Mustang koers je door dorre landschappen richting een Tarantino-bar. Als je ze hoort waan je jezelf in de aftandse Twister alwaar de band de gevoelstemperatuur richting kookpunt dirigeert. Want dit is zoals Rock&roll bedoeld is. Dat is de “trick” van de oude honden. Dat is wat ODNT doet.

Peet Hartenberg zal de zang op zich nemen, Peter Walrecht de drum, Siep Wip de gitaar en Harry de Winter de bas.
Heel blij zijn wij dat deze band gaat spelen op het Festerica podium op 14-09-2019!
Meer info: online pharmacy viagra