RAW

RAW eert Legends Of Rock van 50 jaar rockhistorie met smaakvolle en overtuigende rockshow: en wij zijn blij dat deze talentvolle band een van de afsluiters is op Festerica!

De vijf muzikanten kennen elkaar uit de tijd dat ze nog jeugdpuistjes hadden. Toen al deelden ze hun talenten en passie voor het vak. Anderhalf decennium later is RAW’s ode aan de Legends Of Rock een gevolg van hetzelfde gedeelde talent en passie die ze als pubers hadden, maar nu met de bagage om een professionele en vette rockband neer te zetten.

Een dijk van een stem begeleid door een ritmesectie waar geen speld is tussen te krijgen, aangevuld met ultiem toetsen- en gitaargeweld, een bijzondere live-show met indrukkwekkende lichteffecten en audiovisuele specials zijn de ingrediënten voor knallende, dampende stadionrock.
RAW neemt je mee in een muzikale tijdreis waarin vrijwel alle grote rockbands en rockhits voor bij komen:  Led Zeppelin, Deep Purple, AC/DC, Guns ’n Roses, Bon Jovi, Van Halen maar ook The Beatles en enkele Woodstock-klassiekers. Van de jaren ’60 vliegen ze door naar de ’90’s met onder andere Nirvana, Pearl Jam en Rage Against The Machine.

RAW met Legends Of Rock brengt geheel eigentijds de monsterhits en krakers uit nimmer vervlogen tijden tot leven! Laat je overmeesteren door deze rocksensatie!
RAW Legends Of Rock bestaat uit: Henri Kuipers (leadzang/ gitaar), Olaf de Groote (gitaar/ zang), Kris Tiemens (bas/ zang), Niels Voskuil (drums) en Matthijs van der Kaaij (synths/ orgel/ zang).
Hé, waar ken ik deze namen van? Juist, een aantal van de bandleden speelde vorig jaar met hun band Easterfield op Festerica en timmert met deze band aardig aan de weg in de blues scene.