Baggio

Vorig jaar ACinDC, het jaar ervoor hadden we Gimme Shelter. Hoe ga je dat overtreffen? Door iets compleet anders te doen maar toch met goede rock af te sluiten.
Baggio! Misschien dat je hem kent van the Voice of Holland 2017 waar hij met zijn rockversie van “Does your mother know” menig huiskamer op zijn kop zette. Het 19-jarige Rhenense talent komt op Festerica met zijn band en zal ook zijn nieuwe single gaan spelen. Als je over de nieuwe single van Baggio begint wordt het voor velen interessant: nadat Baggio zijn eerste single You want me, I want you uitbracht kwam er een bericht uit de US, Mitch Malloy. Deze ervaren producent, die onder andere met Van Halen werkte, hielp Baggio bij het produceren van zijn tweede single.
Inmiddels staat hij samen met zijn band op talrijke festivals in Nederland en kunnen we gerust zeggen dat het een rijzende (rock)ster is. Wij hebben Baggio meegegeven dat het Festerica publiek ook dit jaar weer knallend wil eindigen. Muzikaliteit, enthousiasme en rock gegarandeerd op 9 september 2017 dus!