Heftig

Met trots presenteren wij: Heftig

De punk-rock band is afkomstig uit de regio Coevorden.
Naast het vele oefenen heeft het al heel wat ervaring opgedaan met diverse optredens. Voor de bandleden kan het allemaal niet gek genoeg. Ze maken muziek en spelen dit met een ongekend enthousiasme voor jong en oud en waar nodig wordt het volume aangepast.

Sinds ongeveer 2 jaar spelen ze in de huidige bezetting en samen hebben ze al heel wat snaren versleten. De taken binnen de band zijn als volgt in overleg gearrangeerd. Overigens gewoon een net woord voor rolverdeling.

Justin de Lange is de zanger van de band en tokkelt gezellig mee op zijn snaren instrument. De magiër Maikel Diek is een tovenaar met zijn gitaar. Een voorkeur voor bepaalde guitar rhythms heeft hij niet echt. Hij speelt gewoon alles wat er maar binnen die zes snaren past. De bass-man noemt zich zelf Jorick Benjamins. Met zijn dikke draden tussen topkam en brugzadel bast hij er vrolijk op los. Het tromgeroffel komt uit handen van Sven Jansen. Wanneer hij plaatsneemt achter de drums, komen zijn maten snelheid te kort om hem bij te houden. Naast het ratelen met zijn drumsticks heeft deze held ook alle liedjes zelf geschreven.

We bereiden ons voor op een “Heftig” optreden op 14 september 2019 te Festerica!
Meer info: https://www.facebook.com/Heftigband/