Kale Mash

Ondertussen is Kale-Mash een bekende naam op Festerica. Echter is de band dit jaar voor het eerst aanwezig in de gloednieuwe samenstelling.

Zoals vele Festerica bekenden zullen weten is Han Vegter naast voorzitter van Festerica de basgitarist van Kale-Mash. Hans Klingenberg is de gitarist van de band en speelde in 2015 ook met de oude Kale-Mash samenstelling op Festerica. De nieuwe gezichten zijn drummer Marcel Faassen en gitarist Mickey Bakker. Daarnaast is de band uitgebreid met twee bandleden van Bit’s and Pieces: zanger Willem Hendriks en toetsenist Andy Nijmeijer.

Van Kale-Mash in zijn nieuwe samenstelling kunnen we een mooie combinatie van ervaren muzikanten en muziektalenten verwachten, enthousiasmerend vermaak met de nieuwe zanger, indrukwekkende solo’s van de gitaristen welke extra muzikaal worden ondersteund door de nieuwe toetsenist. Dit allemaal onder toeziend oog van de ervaren Han Vegter.

Kale-Mash is een rockband die covers speelt van onder andere Deep Purple, Herman Brood, Queen en ga zo maar door, met andere woorden gewoon lekker rocken en veel vermaak.